Jaargang 9 | editie 11 | 9 maart 2017
Mood for Magazines, XXS Amsterdam en HEMA sturen TAART. in voor Cross Media Case van het Jaar... lees verder
 
Update Cross Media Congres & Cross Media Awards

Dag leden van het Nederlands MediaNetwerk,

Het Cross Media Congres en de Cross Media Awards komen eraan, al een paar jaar voor ons als organisatoren het hoogtepunt van het jaar en van steeds meer bezoekers horen we dat zij deelname aan deze events ook als inspirerend en belangrijk ervaren.

Iedereen die met ambitie iets vanaf niets opbouwt, weet dat dit niet vanzelf gaat. En de blijdschap is dan ook groot als het lukt. Het is ieder jaar weer afwachten of er cases worden ingestuurd en als ze dan - zoals dit jaar - in grote getale en van hoge kwaliteit binnenkomen dan staan we onszelf een schaars moment van tevredenheid toe.

Enkele van de ingezonden cases staan in deze nieuwsbrief. Een ieder die aan de Cross Media Awards wilt meedoen, heeft nog tot woensdag 15 maart de tijd om in te sturen.

En dan nog een paar woorden over het Cross Media Congres. We zijn nog volop bezig met het bouwen van het programma, iedere week komt er een naam bij.

Het Cross Media Congres 2017 zal worden geopend door Remko Ploggenklaas, commericeel directeur van Abovo Media, niet alleen een van de meest onafhankelijke maar ook een van de meest crossmediale mediabureaus van Nederland.

Deze week kwam de toezegging binnen van Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl - het grootste nieuwsmerk van het land, ook iemand die je er graag bij wilt hebben.

En dan weten wij wie er nog allemaal in het vat zit...

Natuurlijk wil jij ook bij het Cross Media Congres zijn! Je leest er alles over hier

Ook namens mede-organistor Peter Wybenga zeg ik: we zien elkaar op 19 april!

Bas Vlugt
Oprichter Nederlands MediaNetwerk


Lees Meer

 
Inzendtermijn Cross Media Awards 2017 verlengd tot woensdag 15 maart!

Ja, het zijn drukke dagen in Awardsland. We hebben eerst al de jobless recovery waardoor iedereen zich het leplazerus werkt nu de economie weer aantrekt  dan komen al die awards daar ook nog eens bij. Wat!? Gaan we ook inzenden voor de Cross Media Awards?

Tuurlijk gaan jullie inzenden. Super belangrijk voor iedereen die crossmedia en zichzelf serieus neemt.

Gelukkig zijn de mensen van de Cross Media Awards gezwicht voor veelvuldige aanvraag voor uitstel.

Je kunt cases insturen tot en met woensdag 15 maart.

Lees alles over hoe jouw cases in te sturen hier


Lees Meer

 
[Cross Media Innovatie 2017] Pascal Rotteveel over VIRTUE

Op 19 april worden de Cross Media Awards uitgereikt. VICE stuurt VIRTUE in voor Cross Media Innovatie van het Jaar. Aan het woord is Pascal Rotteveel, creatief directeur van VICE Media.

Kun je VIRTUE introduceren?

VIRTUE is VICE’s full service creative services agency. Van merkstrategie, creative development en productie tot distributie, brand partnerships en optimalisatie. Gebouwd op VICE kennis en inzichten creëert VIRTUE creatieve concepten en verhalen op een lokale en wereldwijde schaal die impact maken. Een data-lead multi platform content serie...


Lees Meer

 
[Cross Media Innovatie 2017] Victor Coolman over Nick in Trouble

Op 19 april worden de Cross Media Awards uitgereikt. Viacom Benelux stuurt Nick in Trouble in voor Cross Media Innovatie van het Jaar. Aan het woord is Victor Coolman, VP en Channel Head Kids & Family Viacom Benelux.

Kun je Viacom introduceren?

Viacom Benelux is het multimedia-entertainmentbedrijf achter de populaire themazenders Nick Jr, Nickelodeon, MTV, Comedy Central en Spike. Merken met specifieke profilering: kinderentertainment, entertainment voor jongvolwassenen, comedy en uitgesproken en edgy entertainment...

Lees Meer

 
Jules Deelder spreekt op het Cross Media Congres 2017!

Beetje snoeven mag toch wel?

Iedereen wilt hem, wij hebben hem.

I rest my case...

Lees alles over het Cross Media Congres 2017 hier


Lees Meer

 
[Cross Media Exploitant 2017] Willem-Albert Bol over de Persgroep

Op 19 april worden de Cross Media Awards uitgereikt. De Persgroep meldt zich als Cross Media Exploitant van het Jaar. Aan het woord is Willem-Albert Bol, creatief directeur van de Persgroep.

Kun je de Persgroep introduceren?

De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites, online video en is actief op radio...

Lees Meer

 
 
 
[Cross Media Innovatie 2017] Anke de Jong over Glamour Beauty TV

Op 19 april worden de Cross Media Awards uitgereikt. G+J Media stuurt Glamour Beauty TV in voor Cross Media Innovatie van het Jaar. Aan het woord is Anke de Jong, hoofdredacteur van Glamour.

Kun je Glamour introduceren?

Glamour is het allerleukste merk voor jonge vrouwen en staat dagelijks met hen in contact, of dat nou via het blad is, een event als National Glamour Day of via Glamour Beauty TV: Glamour is overal waar de lezer is. Dat telt, want Glamour is dé fashion & styleguide van Nederland en altijd on trend. We werken namelijk met alleen de beste modellen, stylisten en fotografen, ook internationaal...

Lees Meer

 
[Cross Media Case 2017] Maurice Hols over de MTV Music Week

Op 19 april worden de Cross Media Awards uitgereikt. Viacom Benelux stuurt de MTV Music Week in voor Cross Media Case van het Jaar. Aan het woord is Maurice Hols, SVP en General Manager van Viacom Benelux.

Kun je Viacom introduceren?

Viacom Benelux is het multimedia-entertainmentbedrijf achter de populaire themazenders Nick Jr, Nickelodeon, MTV, Comedy Central en Spike. Merken met specifieke profilering: kinderentertainment, entertainment voor jongvolwassenen, comedy en uitgesproken en edgy entertainment...


Lees Meer

 
[Cross Media Case 2017] Jamie Kleijne over MedailleTaxi

Op 19 april worden de Cross Media Awards uitgereikt. Talpa Radio stuurt MedailleTaxi in voor Cross Media Case van het Jaar. Aan het woord is Jamie Kleijne, Brand Partnerships Manager bij Talpa Radio.

Kun je Talpa Radio introduceren?

Talpa Radio is het grootste en meest toonaangevende muziekentertainment bedrijf van Nederland. We zijn de radioheads en music maniacs. De moodmanagers en gangmakers die via de oren de weg zoeken naar onze luisteraars hun hart en ziel...


Lees Meer

 
Eerste sprekers Cross Media Congres 2017 bekend

Op 19 april vindt de vierde editie van het Cross Media Congres plaats. Locatie is het Compagnietheater Amsterdam.

Dit congres is het enige crossmedia congres in Nederland – juist in het leven geroepen omdat geen enkel ander congres dit belangrijke thema centraal stelt...


Lees Meer

 
Cross Media Congres 2017 zoekt startups!

Op woensdag 19 april vindt het Vierde Cross Media Congres plaats. Locatie is het Compagnietheater Amsterdam.

Cross Media Congres organiseert voor de derde keer de Startup Competitie.

Startups kunnen meedoen aan deze competitie door zich aan te melden voor een interview...


Lees Meer

 
 
 
Klik hier voor de webversie van deze nieuwsbrief.


Afmelden van deze nieuwsbrief klik hier
 

Colofon:

Nederlands MediaNieuws is een uitgave van het Nederlands MediaNetwerk. www.nederlandsmedianetwerk.nl
Het Nederlands MediaNieuws publiceert alle nieuws headlines met doorlinks op Twitter: www.twitter.com/medianetwerk

Hoofdredactie: Bas Vlugt
www.twitter.com/basvlugt
Voor redactie, adverteren en persberichten: info@nederlandsmedianieuws.nl

Hosting:
20NINE
www.20nine.nl

In samenwerking met 20NINE ontwikkelt het Nederlands MediaNetwerk ook nieuwsbrieven, website en social networks voor derden.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -