Jaargang 9 | editie 26 | 7 juni 2017 SPECIAL TRAININGEN
 
Nederlands MediaNetwerk lanceert Nederlands MediaNetwerk Trainingen

Dag Netwerkleden!

Vandaag ziet een nieuw trainingscentrum binnen media en marketingcommunicatie het levenslicht want Nederlands MediaNetwerk lanceert Nederlands MediaNetwerk Traingen.

Wij verkeren in de gelukkige omstandigheid dat we een flink aantal toptrainers aan ons hebben weten te binden met wie we samen een prachtig aanbod aan trainingen hebben ontwikkeld waar professionals in media en marketingcommunicatie zeker mee uit de voeten kunnen.

Het mediavak verandert sneller dan ooit en met veel plezier helpen wij mensen niet alleen om die veranderingen bij te houden maar er ook optimaal gebruik van te maken en zelf die verandering te zijn.

Welkom bij Nederlands MediaNetwerk Trainingen!

www.trainingen.nederlandsmedianieuws.nl


Lees Meer

 
 
 
 
Kalender Trainingen in juni 2017

Lees Meer

 
[Interview] Ruud Verheijen over hoe je een meer pitches wint

Met meer dan 25 jaar ervaring in marketing-, media- en communicatiefuncties bij onder meer FHV/BBDO, TWBA/, Postbank, KPN en als zelfstandig ondernemer is Ruud Verheijen een ervaren consultant, presentator en trainer.

Afgestudeerd aan Erasmus Universiteit - Master in Corporate Communications - en parttime docent strategische communicatie en corporate communicatie bij NCOI...


Lees Meer

 
[Interview] Esther Zijtregtop over Visual Reporting

Esther Zijtregtop is zelfstandig Strategy Designer. Na haar studie in Delft, startte ze haar loopbaan bij het Amsterdamse bureau INK Strategy.

In die rol werkte zij onder meer voor Accenture, Shell, KLM maar ook het Leadership Programma van Akzo Nobel, waarvoor ze naar Shanghai, San Francisco en Johannesburg vloog...


Lees Meer

 
Incompany & Maatwerk

Naast ruim 35 trainingen met open inschrijving, bieden wij ook trainingen op jouw maat, thematische programma's en coaching-on-the-job.

Goed om te weten is dat wij ons aanbod van trainingen en workshops bijna wekelijks verversen, zodat we nog beter in kunnen spelen op de transitie die zich in de media- en marketingwereld op dit moment voltrekt...


Lees Meer

 
 
 
Klik hier voor de webversie van deze nieuwsbrief.


Afmelden van deze nieuwsbrief klik hier
 

Colofon:

Nederlands MediaNieuws is een uitgave van het Nederlands MediaNetwerk. www.nederlandsmedianetwerk.nl
Het Nederlands MediaNieuws publiceert alle nieuws headlines met doorlinks op Twitter: www.twitter.com/medianetwerk

Hoofdredactie: Bas Vlugt
www.twitter.com/basvlugt
Voor redactie, adverteren en persberichten: info@nederlandsmedianieuws.nl

Hosting:
20NINE
www.20nine.nl

In samenwerking met 20NINE ontwikkelt het Nederlands MediaNetwerk ook nieuwsbrieven, website en social networks voor derden.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -